Kule biler

Det er jo sikkert og visst at det finnes en rekke fete biler der ute, men hva er det egentlig som gjør en bil kul?

Klassiker

Det finnes en rekke klassikere der ute som aldri går av moten. Volkswagen Boble er et eksempel på dette. Dette fordi den bare har et design som alle kjenner igjen, nesten uavhengig av alder. Dette er en bil mange velger fordi den har en historie ved seg.

Utseende

Dette er nok den mest tradisjonelle måten å si at en bil er kul på. Det er hvordan den ser ut. De aller fleste velger biler de selv synes er stilige. Det er jo ikke noe galt i det. Det som er gøy er mange som er i samme miljø pleier å synes at de samme bilene er kule.

Hastighet

Det er jo mange som mener at de raskeste bilene er de kuleste bilene. Dette er mennesker som bryr seg om fart og spenning. Dette er også noe mange barn mener. At en bil som er rask er utrolig stilig.

Dyre biler

Det er mange som også mener at dyre biler er de aller kuleste. Dette er nok mennesker som har mest penger selv og som har råd til å kjøpe disse bilene. I mange miljø blir det faktisk sett ned på å ha en utrolig dyr bil.

Lakkering

Det finnes en rekke mennesker som er mer opptatt av hvordan bilen er lakkert enn hva slags bil det er. Derfor kan du finne mennesker som mener at lakkeringen er det som gjør en bil fet.

Tilbehør

Det er også mange som mener at for at en bil skal være kul så må den ha det rette tilbehøret. Dette kan man se på ulike typer felger, Wunderbaum i vinduet og kanskje til og med rosa terninger i vinduet?